x x x x x x x
  01 / 07

  x

  x

  x

  x
  x
  02 / 07

  x

  x

  x

  xx
  x
  03 / 07

  x

  x

  x

  xx
  x
  04 / 07

  x

  x

  x

  xx
  x
  05 / 07

  x

  x

  x

  x
  x
  06 / 07

  x

  x

  x

  x
  x
  07 / 07

  x

  x

  x

  x
  x

  Welkom bij GH Poel Aannemersbedijf

  Gerard PoelGerard Poel, sinds 1994 in Castricum als zelfstandig ondernemer actief  in de bouw, staat bekend om zijn vakmanschap en betrouwbaarheid. Vaak in combinatie met vaste partners maar ook zelfstandig, worden projecten van allerlei aard uitgevoerd. Bouwopdrachten komen doorgaans uit de particuliere sector maar ook in de zakelijke markt heeft hij zijn sporen inmiddels verdiend.

  Bouwen is een vak apart. Het vereist specifieke en allround vaardigheden, zowel in voorbereidende als uitvoerende zin. Aannemersbedrijf Poel beschikt over de juiste capaciteiten en ervaring om uw bouwopdracht correct en naar tevredenheid uit te voeren.

  Ook is hij betrokken en hecht veel waarde aan  persoonlijk contact. Daarom start een opdracht altijd met een vrijblijvende kennismaking. Na inventarisatie van uw woonwensen wordt een duidelijke offerte uitgewerkt en besproken. Na uw akkoord wordt de voorbereiding in gang gezet en volgens afgesproken datum gestart met de bouwwerkzaamheden.

  Tijdens het bouwproces wordt overlast  door het bouwbedrijf zo veel mogelijk beperkt en wordt ‘de vinger aan de pols’ gehouden m.b.t. planning en eventueel meerwerk. Na afronding van de afwerking volgt de eindoplevering.

  werkplaats gh poelAannemersbedrijf G.H. Poel staat vooral ook voor kwaliteit. Als opdrachtgever vindt u dit niet alleen terug in de werkwijze, maar ook in gebruikte materialen en afwerking.

  G.H. Poel heeft zijn werkterrein met name in Castricum, Bakkum en Limmen maar er wordt ook gewerkt aan bouwprojecten in de regio Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

   G.H. Poel Aannemersbedrijf in Castricum voor: Aanbouw – Badkamer – Boeidelen - Bouwkundig advies – Dakkapel – Dakopbouw – Deuren – Houtrotreparatie - Keuken – Kozijnen – Pergola - Plafonds – Ramen – Glas – Serre – Toilet – Trappen – Veranda – Vloeren - Woningaanpassing voor senioren – Woningisolatie enz.

  Wenst u meer informatie over de dienstverlening van aannemersbedrijf G.H. Poel Bouwbedrijf, verstuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Gerard Poel: 06 53 341 096.

   

  GH POEL AANNEMERSBEDRIJF 25JAAR WEB 2019 190PX

  GH POEL PROJECTEN

  GH POEL AFSPRAAK