Nieuwbouw

  Onder nieuwbouw wordt doorgaans verstaan het opnieuw bouwen van een constructie. En vaste definitie bestaat echter niet. Meestal spreekt men over het aanbouwen van een erker of serre, het uitbouwen van de woonkamer, eventueel inclusief keuken. Het plaatsen van een dakkapel of een dakopbouw, het aan de zijkant van de woning aanbouwen van een garage waarbij de bovenverdieping eventueel wordt doorgetrokken.

  nieuwbouwAannemersbedrijf G.H. Poel heeft deze oefening al vaak gelopen. Een groot aantal projecten van het bedrijf vallen binnen deze categorie. Poel voert in de meeste opdrachten de regie over het project en maakt daarbij gebruik van een vaste ploeg betrouwbare onderaannemers.

  Naast de praktische uitvoering van uw bouwproject kan Aannemersbedrijf Poel uit Castricum u ook behulpzaam zijn bij de voorbereiding in de vorm van bouwkundig tekenwerk en het aanvragen van een bouwvergunning.

  Wilt u eerst kennismaken en “proeven” of aannemersbedrijf G.H. Poel de juiste partner is die uw woonwensen kan realiseren,  maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Gerard Poel, telefoon 06 53 341 096.

   

  GH POEL AANNEMERSBEDRIJF 25JAAR WEB 2019 190PX

  GH POEL PROJECTEN

  GH POEL AFSPRAAK