Renovatie

  Bij renovatie spreekt men meestal over ‘onderhoud’ waarbij de originele uitstraling, het ‘karakter’ wordt behouden. Het gaat om het herstellen en gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand waardoor het beter bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.

  renovatieAannemersbedrijf G.H. Poel is ervaren en bekend met de traditionele bouwmethoden. Renoveren is een uitdaging, zeker wanneer het een vooroorlogse woning betreft. Het kan betekenen dat op verzoek van de opdrachtgever de gehele woning gestript wordt. Plafonds, vloeren, wanden en installatiewerk worden in zijn geheel vervangen, met toepassing van moderne materialen. Er worden energiebesparende en geluid beperkende maatregelen getroffen.

  Voor de buitenkant van de woning gaat het om het vervangen van kozijnen, ramen en deuren, het reinigen van de gevel en eventueel opnieuw voegen van het metselwerk. Nog ingrijpender is het vervangen van boeidelen, goten en het dakhout, waarna de originele dakpannen worden teruggeplaatst.

  Bij het renoveren van uw kostbare bezit gaat u niet over een nacht ijs. Wilt u eerst kennismaken en beoordelen of aannemersbedrijf G.H. Poel uit Castricum ervaren genoeg is om uw opdracht uit te voeren, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

   

  GH POEL AANNEMERSBEDRIJF 25JAAR WEB 2019 190PX

  GH POEL PROJECTEN

  GH POEL AFSPRAAK